За Нас

В сърцето на Родопския балкан, недалеч от китните градчета Доспат и Сърница са се сгушили три дървени къщички. От едната страна прегърнати от зелената гора, а от другата се открива прекрасна гледка на дълбокия и син язовир Доспат. Полъхът на вятъра носи аромат на билки. Седиш на дървената веранда, а във водата проблясват сребърните гръбчета на рибите. Толкова е тихо, че се чува лекият им плясък, а песните на птичките отекват с кристална яснота.
Някога мечтали ли сте да сте част от тази приказка? Искало ли ви се да избягате от шума на големия град и да се отдадете на релакса и спокойствието? Колко от вас мечтаят за прохладен планински въздух? За студената вода? За възможността сами да запалите огън в камината или да изпечете нещо вкусно на барбекю? А какво ще кажете да отидете на разходка в планината, на лов или на риболов?
Изберете ваканционно селище „Орлино” и изживейте всичко това! Заедно с приятели или семейно, удоволствието е гарантирано!

Нека ви разкажем началото на една красива балканска приказка, а края ще оставим да допишете вие… само ако посетите ваканционно селище „Орлино”.

Във всяка една от трите къщи можете да се чувствате като у дома си. Диагоналното им разположение на три нива открива пред всяка една страхотната гледка към язовир Доспат.
Но нека надникнем вътре в самите тях. Те са изцяло изградени от дърво, малки и уютни. Ние ви предлагаме комфорт, идилия и модерни удобства под един покрив.
Червени каменни пътечки сред зелена морава ни отвеждат до дървената веранда на всяка къща. Влизаме на първия етаж и там ще открием кухня и трапезария. Кухнята е оборудвана с най-модерните уреди и има всичко необходимо за едно домакинство. Всекидневната ще ви даде възможността за пълноценна почивка през зимните месеци пред топлината и уюта на прекрасния огън в камината. Телевизията и интернета няма да ви отдалечат от цивилизацията. Разбира се, не сме забравили за най-необходимото. На всеки етаж ще разполагате с баня и тоалетна. Масивна дървена стълба ни отвежда до втория етаж. Там има две отделни стаи – едната е спалня, а другата – с две единични легла. Когато ще се събуждате сутрин, пред вас ще се открива гледка, която никога няма да можете да забравите! Първите слънчеви лъчи ще ви стоплят, а водите на язовира ще танцуват приказен танц …
Ние сме създали само началото на вашата романтична приказка. Оставили сме избора на вас как да я довършите. Ние ви даваме възможността да създадете ваша история пълна с преживявания със семейство и приятели. Районът е прекрасен за лов, риболов, офроуд или еко разходки сред природата. Каквото и да правите през деня, ще знаете, че има къде да починете и похапнете!
Ние ви гарантираме, че щом изберете ваканционно селище „Орлино”  ще си прекарате повече от чудесно! А след това с удоволствие ще разкажете приказката на вашите близки! Нека и те напишат своята!